Bjørn: Vi må trampe videre

Danmarks største golfnavn rejste sig efter skidt start

15
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Torben HansenGatten, Himmerland golf og spa resortMade in Denmark, European Tour GolfTorsdag

GATTEN:Danmarks største golfnavn Thomas Bjørn så undervejs noget misfornøjet ud, da han gik sin første runde ved Made in Denmark.

En skidt start blev dog reddet hjem, og silkeborgenseren endte de første 18 huller i to slag under par, og dermed har han absolut mulighed for at komme længere frem.

- Det er igen lidt symptomatisk for, hvordan mit spil har været på det seneste. Jeg fik en skidt start og havde et rigtig skidt slag på hul 10. men derfra fik jeg samlet op på spillet og fik lidt skik på det hele, siger Thomas Bjørn.

- Der er jo 54 huller endnu, og så må vi bare ud og trampe videre. Det positive er, at mine drives har fungeret rigtig godt, og det kan man virkelig bruge til noget på den her bane.

Thomas Bjørn var endnu engang imponeret over de nordjyske golftilskuere, der leverede masser af stemning.

- Der er vel ikke så meget mere at sige. Det er bare helt fantastisk, og så er det også selvforstærkende, når der er huller på banen som 7. og 16. hvor der virkelig er stemning. Jeg er endnu engang dybt imponeret, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.