Blåbjerg: Den må jeg tage på mig

AaB-forsvareren tager ansvaret for Esbjerg-scoring

Søren Olsson
Jakob Blåbjerg var en skuffet mand efter nederlaget til Esbjerg. Foto: Hans Ravm
AaB 27. august 2018 22:16 - Opdateret 28. august 2018 07:59

FODBOLD: AaB tabte mandag aften med 1-0 hjemme til oprykkerne fra Esbjerg fB, og dermed tabte holdet vigtige point i kampen om topplaceringerne, hvor holdet nu rykker ned på fjerdepladsen i Superligaen efter syv spillerunder.

Esbjergs finske midtbanespiller Joni Kauko scorede kampens eneste mål, da han lettere ugeneret kunne snitte et indlæg fra højresiden forbi en sagesløs Jacob Rinne i AaB-målet.

- Jeg må nok tage den på min kappe. Jeg kommer nok en meter for langt frem i den situation, siger AaB-forsvareren Jakob Blåbjerg om scoringen.

AaB havde klart det spillemæssige overtag i kampen, men holdet kom ikke til mange store chancer. Rasmus Thellufsen havde et godt hovedstød i første halvleg, og i dommerens tillægstid skabte AaB flere gange panik i vestjydernes bagerste rækker, men ind ville bolden ikke,

- Vi må erkende, at vi har nogle offensive problemer på den sidste tredjedel af banen. Selvfølgelig er det rigtigt, at Esbjerg står meget dybt, men det må vi forvente, at der er mange hold, der gør, når de kommer til Aalborg. Og det skal vi blive bedre til at løse. Men jeg synes nu egentlig stadig, at vi har mange positive takter i spillet, siger han.

AaB spiller på søndag på udebane mod Randers FC.

Tema: AaB

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...