Blåbjerg: Det er kæmpestort

AaB-spiller jubler efter U21-landsholdets kvalifikation til EM i Polen

Mathias Hove Andersen
Jakob Blåbjerg var tirsdag aften med til at spille det danske U21-landshold til EM i Polen, der afvikles næste sommer. Foto: Michael Bygballe
Sport 6. september 2016 21:29 - Opdateret 6. september 2016 21:34

AALBORG: Tirsdag aften kvalificerede det danske U21-landshold sig til næste sommers EM-slutrunde i Polen med en hjemmesejr på 3-1 over Rumænien på NORDJYSKE Arena i Aalborg.

På venstre back blev det til 79 minutters spilletid for Jakob Blåbjerg, og den lokale helt var ét stort smil, da han mødte pressen efter kampen.

- Det er kæmpestort. Det er den første slutrunde, jeg selv har været med til at kvalificere mig til. Jeg var med til OL, men det var jo fordi, det forrige U21-landshold havde gjort det fantastisk. Det var en kæmpestor oplevelse, og jeg håber på en lige så stor oplevelse til sommer, hvis jeg kommer med. Det er fantastisk, og det er vel at mærke kun et år siden, vi startede på den her rejse, og nu er vi allerede kvalificeret. Det er sgu lidt mærkeligt, men det er på en god måde, forklarer Jakob Blåbjerg.

AaB-backen gav samtidig udtryk for, at det havde været et ekstra plus at sikre kvalifikationen foran 4527 tilskuere i Aalborg, hvor han modtog store klapsalver, der også blev sendt i retning af den tidligere AaB’er Lucas Andersen.

- Jeg har boet på værelse med Lucas, og vi havde på fornemmelsen, at der ville komme rigtig mange. Hele Weber-tribunen var jo nærmest fyldt ud, og det havde vi næsten ikke turdet håbe på. Det var en fantastisk kulisse og opbakning. Jeg har snakket med Lucas om, at det er fantastisk at være herinde. Man kan mærke, at publikum lige giver den lidt ekstra, når vi bliver nævnt eller gør noget i kampene, fortæller Jakob Blåbjerg.

U21-landsholdet mangler stadigvæk at spille en enkelt EM-kvalifikationskamp i Aalborg. Det sker 11. oktober, hvor Luxembourg kommer på besøg.

Inden da venter en udekamp i Bulgarien 7. oktober.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...