Blachman: Citybois er alt jeg har savnet

Citybois er ifølge deres coach Thomas Blachman indbegrebet af X Factor og det, som han har ventet på i alle årene.

De har begejstret hundredvis af unge piger og rundet 34.000 likes på Facebook. X Factor-gruppen Citybois, der består af Thor og Anthon, har på rekordtid charmeret sig ind i publikums hjerter.

Men også deres coach, Thomas Blachman, er ovenud begejstret for de to friske drenge.

- De er det, jeg har savnet og ledt efter i alle de år, jeg har været i X Factor, siger Thomas Blachman til Newspaq og fortsætter.

- De giver ikke køb på at opføre sig ordentligt, og de har også en rebel-agtig og initiativrig tilgang til livet, som man kan drømme om, at alle unge sidder med, siger han og forklarer, at drengene er indbegrebet af X Factor, fordi de giver mere, end de tager.

Selvom Citybois er en del af et X Factor-felt, som dommerne igen og igen har kaldt det bedste i flere sæsoner, så er Thomas Blachman ikke nervøs for, at drengenes charme på et tidspunkt bliver overhalet af X Factor feltets teknisk stærke sangere.

- De er faktisk rigtig musikalske. De har god timing, god intonation og de er nogle af dem, som synger mindst falsk i de her programmer, siger Thomas Blachman.

Han spår, at drengene kan nå langt i programmet, fordi de ganske enkelt er de personer, de er.

- De er personligheder, og selvfølgelig kan man komme langt på det. Sangere skal være personligheder, de skal komme med en livsytring. De behøver ikke være små opdrættede laboratorie-dyr, siger Thomas Blachman og tilføjer, at musikere som Kim Larsen og Frank Sinatra heller ikke var skolede.

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.