Blachman: I finder ingen bedre end mig

DR kan ikke undvære mig, lyder Thomas Blachmans forklaring på hvorfor, han igen skal være X Factor-dommer.

Blachman: I finder ingen bedre end mig

Seertallene har mildest talt været skuffende i DR's nye satsning "Mentor", der har Thomas Blachman ved roret.

Men det giver ikke den skaldede meningsmaskine søvnløse nætter, og derfor har han heller ikke været sen til at takke ja til endnu en sæson som X Factor-dommer.

- Jeg vil til hver en tid bøje mig. Hvis de kan finde en, som kan gøre det bedre end mig, skal jeg være den første til at gå, siger Thomas Blachman til Newspaq.

Men det er efterhånden svært at tænde for en af DR's kanaler fredag aften uden at billedet af Thomas Blachman toner frem. Han er her, der og alle vegne. Men det får ham ikke til at frygte, at seerne får for meget af ham.

- Selvfølgelig er der en masse, der synes det er fedt at prøve at få mig ned med nakken. Jeg har lige læst, at halvdelen af befolkningen er trætte af mig. Men mit ego kan fandeme sagtens kompensere for den halvdel, siger han.

- Så længe DR med egne ord ikke kan undvære mig, bliver de ved med at give mig et rum at gå ind i. Og det må jeg bare opsøge, fortæller han.

Hans eget program Mentor er ikke blevet den succes, som mange havde regnet med. Men de lave seertal tager Blachman med vanlig selvsikkerhed.

- Jeg er ikke for fin til at spille med de gamle bands, selv om jeg er kommet med i nogle nye. Det er i sig selv et budskab.

- Jeg kan levere både de højeste og de laveste seertal. Jeg kan lave programmer, som får hele nationen til at eksplodere i provokation. På den måde er jeg et fuldstændig enestående individ. Du finder ikke en anden, der kan få folk op af stolene, som jeg kan.

- Uden folk som mig, kan vi lige så godt begynde at kede os alle sammen.

Når DR til januar sender syvende sæson af X Factor, er Thomas Blachman med som dommer for sjette gang. Han har endnu ikke ført nogle deltagere til tops i konkurrencen.

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst