Blachman og co. har fundet livedeltagerne i X Factor

Her et X Factor-deltagerne, der har kvalificeret sig til de stort anlagte liveshows.

Blachman og co. har fundet livedeltagerne i X Factor

Den kræsne dommertrio i X Factor bestående af Anne Linnet, Ida Corr og Thomas Blachman har i løbet af de seneste fredage luget voldsomt ud i konkurrencens deltagere og er nu klar med kunstnerne til de stort anlagte liveshows.

De ni udvalgte, som slap gennem den barske udvælgelsesproces, er Zaina, Karoline og Amanda i den unge kategori (15-23 år), Wasteland, Anna & Lusanda samt Lotus i gruppekategorien, og Jonas, Chresten og Stephanie i kategorien 24+.

De kommende fredage kan danskerne nu følge X Factors ni udvalgte sangtalenter dyste live på sangperformance og x-faktor, indtil vinderen er fundet og står ene tilbage med sejren.

I de første liveshows er det seerne og dommerne, der i fællesskab afgør, hvem der går videre, hvorefter dommerne tager over.

X Factors første del sendes fra klokken 20.00 til 21.00, og seerne får lejlighed til at stemme via SMS på deres favoritter.

Klokken 21.00 til 21.25 sendes Xtra Factor på den nye kanal DR3, hvor der bliver vist såkaldte "bag om"-optagelser fra ugen op til det store liveshow, indtil afgørelsen vises klokken 21.30.

Her skal de to solister eller grupper, der har fået færrest SMS-stemmer, kæmpe for deres overlevelse.

Herefter er det alene op til de tre dommere, hvem af de to, der går videre, og hvem der skal forlade programmet.

Undervejs mod finalen vil der være forskellige elementer, der sikrer masser af variation i såvel musikken som seeroplevelsen - som eksempelvis musiktemaer, der ifølge DR vil udgøre en melodiøs tråd i det enkelte program.

I det første liveshow er der dog frit valg på alle hylder for deltagerne.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.