Blachman til Remee: Din skyld lortet væltede!

Remee bærer det fulde ansvar for ManBands exit i X Factor. Det mener gruppens mentor Thomas Blachman.

X Factor-dommer Remee valgte fredag at sende Thomas Blachmans gruppe ManBand ud af konkurrencen. Newspaq mødte de to dommere efter showet for at få svar på, hvad der afgjorde ManBands skæbne.

- Det var Remee, der sendte dem ud, var det ikke?, spørger Thomas Blachman retorisk og fortsætter:

- Det var også ham, der sendte ManBand i farezonen med al sin snak om tankstationer. Så får seerne jo pludselig en helt anden dimension på det hele og tænker: Nå ja, det er bare røvballemusik, fremturer Thomas Blachman.

- Var det bare det? Et ord?, spørger Remee.

- Tre ord! Du tog den nederste dåse ud af tårnet, og så væltede hele lortet, udbryder Thomas Blachman.

- Tænk på, hvor mange grimme ting du har sagt til folk, som alligevel er gået videre, giver Remee igen.

- Det er også en fejl, erkender Thomas Blachman.

ManBands succes i X Factor indtil nu er flere gange blevet sammenlignet med Allan Simonsens succes i "Vild med Dans". Her så seerne uge efter uge stort på fodboldidolets dansefærdigheder i deres iver for at beholde ham i programmet.

- Allan Simonsen er en fantastisk god fodboldspiller, selvom han ikke er nogen god danser. Men man kan ikke sige, at ManBand ikke kan synge, vurderer Thomas Blachman.

- Men du forstsår godt, hvad der menes med det, ikke? Det med at være en slags oprør mod showet. Det har du også kørt bevidst på med skjorten, der lige røg en knap ned for hver uge, griner Remee og fortsætter:

- Dennis (medlem af ManBand red.) ligner faktisk dig, hvis du ikke havde været i så god form, konstaterer Remee med et skævt smil.

- Dennis er en super karismatisk fyr, bryder Thomas Blachman ind.

- Jaja, du er da også karismatisk. Jeg siger bare, han ligner dig - med ølmave og gede-rocker-skæg, eller hvad det hedder, griner Remee.

- Jojo. Det er, hvad det er. Der er ingen bitterhed. Nu er det videre. Nu minder det om X Factor igen, slår Thomas Blachman fast.

- Jeg prøver at lefle lidt for ham ved at sige, jeg giver gratis sjusser, afslører Remee med et kammeratligt smil til sin meddommer.

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.