Frederikshavn

Blackhawks’ damer også i DM-finalen

Dameholdet ville ikke stå tilbage for herreholdet

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Kun en fantastisk præstation af keeperen – Stine Moselund – holdt udeholdet inde i kampen.

FREDERIKSHAVN:Efter en ret overbevisende sejr i den første semifinale på "hjemmebanen" i Aalbæk i påsken, rejste Blackhawks dameligahold til København for at vinde én af de to sidste semifinalekampe for at sikre en plads i DM-finalen næste weekend i Ringsted, hvor Benløse Floorball arrangerer finalestævnet.

Det blev en intens og til tider hårdt spillet kamp i den anden semifinale, som Blackhawks vandt med 7-2.

Blackhawks kom bedst ud til kampen og var opsat på ikke at skulle overnatte i hovedstaden.

Udeholdet pressede Copenhagenpigerne i bund fra start, og kunne i det 4. minut bringe sig foran 1-0 på en frislagskombination, hvor Helle Grønbech havde sidste stav på bolden, men den strejfede en modstander og målet blev noteret som et selvmål.

Copenhagen lagde ud med et voldsomt pres på hele banen i 2. periode, men Blackhawks red stormen af og i det 13. minut kunne Caroline Christoffersen med en assist fra Annika Bengtsson bringe sig foran med 2-0 og da Laura de Fries scorede til 3-0 i det 18. minut, så det godt ud for udeholdet efter en periode, hvor man var på nippet til at miste grebet om kampen.

Straks i 3. periode kunne Laura de Fries øge til 4-0, men da Blackhawks fik en "tynd" udvisning imod sig, reducerede Copenhagen til 1-4 og yderligere efter fem minutter til 2-4.

Da var kampen åben igen.

Men Nanna Sørensen ville det anderledes og med et rigtigt energimål bragte kun Blackhawks foran med 5-2 i det tiende minut. 30 sekunder senere scorede Caroline igen for Blackhawks til 6-2 og kampen var i realiteten afgjort.

Annika Bengtsson sluttede dog den spændende semifinalerunde med et mål til 7-2 i det 14. minut.

Det var en flok glade piger fra Frederikshavn, der kunne annullere en overnatning i hovedstaden og vende næsen nordpå igen med blikket rettet mod en DM-finale lørdag.

Herrerne mod Benløse

Lørdag blev det afklaret, hvem Blackhawks herreliga skal møde i DM-finalen.

Her vandt Benløse den femte og afgørende kamp over Sunds Seahawks om finalepladsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.