Blackhawks er i DM-finalen for kvinder

Semifinalekamp nummer to blev vundet 6-5 over AaB efter forlængelse

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:Kvinderne fra Frederikshavn Blackhawks er i DM-finalen efter en smal sejr på 6-5 efter forlængelse på hjemmebane mod AaB Floorball.

Den første semifinalekamp i Aalborg vandt Blackhawks sikkert med 9-2, men kamp nummer to blev meget mere tæt og spændende, og først 1,55 minut inde i overtiden lykkedes det for Maria Andersen at score det afgørende mål for Blavckhawks til 6-5 og dermed sikre finalepladsen i Helsinge 12. april, hvor modstanderen bliver Aarhus Floorball Klub.

Blackhawks startede bedst i den anden semifinalekamp mod AaB og bragte sig foran med 2-0 i første periode, men blot 18 sekunder inde i anden periode fik aalborgenserne reduceret.

Blackhawks svarede dog hurtigt igen med endnu en scoring til 3-1, inden AaB reducerede til 2-3.

Denne føring blev udbygget til 4-2, inden begge hold sluttede perioden med endnu et mål, så stillingen inden tredje periode var 5-3 til Blackhawks.

AaB var dog ikke slået, og med to mål indenfor et enkelt minut fik gæsterne udlignet til 5-5.

Det blev en meget intens afslutning på perioden, men trods mange chancer til begge hold, blev der ikke scoret yderligere i den ordinære spilletid, og man måtte ud i forlængelse.

Omspillet startede med et par store chancer i begge ender, der bragte stemningen på kogepunktet i hallen, men 1.55 minut inde i omspillet lykkedes det for Blackhawks’ lynhurtige forward, Maria Andersen, at plukke bolden fra en modspiller og fra midten af banen tage kursen direkte mod AaB-målet og udplacere målvogteren og score det forløsende mål.

Det gav forståelig jubel hos hjemmeholdet og de mange tilskuere, da DM-finalen nu var en realitet.

Cecilia di Nardo og matchvinderen Maria Andersen scorede to gange for Blackhawks, mens de to øvrige mål blev sat ind af Maria Helander og Annika Bengtsson.

Hos AaB var veteran-keeperen Sarah Lund mest iøjnefaldende med flere fremragende redninger.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.