Floorball

Blackhawks scorer million-sponsorat

Floorballklubben indgår fem-årig aftale med det svenske firma Unihoc

Bjørn Fuglsang, formand for Frederikshavn Blawkhawks, kan glæde sig over et flot sponsorat.Arkivfoto: Carl Th. Poulsen

Bjørn Fuglsang, formand for Frederikshavn Blawkhawks, kan glæde sig over et flot sponsorat.Arkivfoto: Carl Th. Poulsen

FREDERIKSHAVN:Floorballklubben Frederikshavn Blackhawks har indgået en fem-årig sponsoraftale med Unihoc og firmaets danske importør Floorball Sport Danmark, der giver klubben beklædning og udstyr til medlemmerne for et beløb på mindst en million kroner.

- Vi er meget tilfredse i Blackhawks med at have indgået den formentlig største sponsoraftale i dansk floorball, og den giver beklædning til samtlige klubbens senior- og ungdomshold samt udstyr til primært ligaholdene de næste fem år, siger Blackhawks-formand Bjørn Fuglsang.

Han understreger, at det har været vigtigt for klubben at finde en engageret og professionel samarbejdspartner, som kan være med til at samle og løfte klubben de næste år frem.

- Og med aftalen får vi samtidig en partner, der kan levere alt det, vi skal bruge.

- For Floorball Sport Danmark og Unihoc har det også været vigtigt at vise omverdenen, at de som verdens største producent af floorballudstyr også bakker de mindre floorball-nationer som Danmark op.

Unikt samarbejde

Udover at skulle levere beklædning og udstyr til Blackhawks de næste fem år har Unihoc også sørget for, at klubben får et unikt samarbejde med den svenske storklub Pixbo.

- Samarbejdet går blandt andet ud på, at trænerne i Blackhawks kommer på besøg hos Pixbo og får mulighed for at følge deres trænere flere gange i løbet af sæsonen. Desuden får alle klubbens medlemmer to gange årligt mulighed for at komme over og se Pixbo spille kampe, fortæller Bjørn Fuglsang.

Formanden for Blackhawks forestiller sig også, at den svenske storklub kommer i træningslejr i Frederikshavn, og endelig at Blackhawks kan få glæde af en-to talenter fra Pixbo som aktive spillere i Frederikshavn.

- Vi ser alle frem til det kommende samarbejde og forventer, at denne aftale kan være med til at løfte klubben frem mod nye mål i de kommende år, slutter Bjørn Fuglsang, der samtidig afslører, at klubbens hjemmebane i Idrætshallen og Abildgaardhallen fremover hedder Unihoc Arena.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst