Blackhawks skal have ny cheftræner

Floorballklubben har indledt jagten på afløseren for svenske Martin Schön

Martin Schön stopper på lørdag som cheftræner efter tre sæsoner i Bulldogs.Foto: Kurt Bering

Martin Schön stopper på lørdag som cheftræner efter tre sæsoner i Bulldogs.Foto: Kurt Bering

FREDERIKSHAVN:En plads i mændenes slutspil i floorball er misset, og cheftræner Martin Schón har valgt at stoppe på posten, når Frederikshavn Bulldogs på lørdag har spillet sæsonens sidste kamp, der er på hjemmebane mod Unihoc Ligaens absolutte bundhold fra Aarhus FS.

Alligevel ser Bjørn Fuglsang, formand for fusionsklubben Blackhawks, der fra næste sæson repræsenterer klubberne Bulldogs og FC Outlaws, optimistisk på fremtiden for floorballspillet i Frederikshavn.

- Vi beklager Martin Schöns beslutning, da vi har været meget glade for det store stykke arbejde han har lavet først i Bulldogs og nu det sidste år i Blackhawks, og vi er selvfølgelig også trætte af, at vi ikke kommer med i slutspillet i år, men omvendt er det heller ikke den store katastrofe, siger Bjørn Fuglsang.

Formanden påpeger, at der er så meget talent i klubben, at man ser lyst på fremtiden.

- Vores andet ligehold, FC Outlaws, som vi også kalder talentholdet, har fået en masse erfaring i år, og vores U19 hold blev nummer to i sæsonen. Endelig skal vores U17 hold spille Final Four igen i år, og i det hele taget kommer der rigtig mange talenter fra egne rækker.

Historiske kampe

Den kommende weekends sidste spillerunde i ligaens grundspil bliver således også sidste kamp under klubnavnene Bulldogs og FC Outlaws, da ingen af holdene kommer videre til slutspilet, hvor Vendsyssel Hot Shots, Team Aarhus Floorball, AaB og Sunds har sikret sig adgang fra vestkredsen.

Bulldogs slutter af hjemme lørdag mod bundholdet Aarhus FS, som man for nylig besejrede klart med 9-4, mens FC Outlaws allerede fredag aften slutter sæsonen ude mod Team Aarhus.

Den afgående svenske træner, Martin Schön, vil slutte af med en sejr.

- Vi har på holdet aftalt, at vi vil slutte en æra i Bulldogs med en sejr, siger cheftræneren, der håber på stor opbakning til den historiske kamp.

over, siger Martin Schön.

Med den svenske træners afgang er Blackhawks på jagt efter en afløser, og her kan den afgående Hot Shots-træner Kim Olesen komme i spil.

- Men vi har flere emner, siger formand Fuglsang.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.