Frederikshavn

Blackhawks vedtaget som fællesklub

En ekstraordinær generalforsamling vedtog officielt en fælles floorballklub

Bjørn Fuglsang valgt som formand i Frederikshavn Blackhawks.Foto: Carl Th. Poulsen

Bjørn Fuglsang valgt som formand i Frederikshavn Blackhawks.Foto: Carl Th. Poulsen

FREDERIKSHAVN:Så er den nye fælles floorballklub i Frederikshavn også officielt på plads under navnet Frederikshavn Blawkhawks.

Omkring 35 medlemmer fra klubberne FC Outlaws og Frederikshavn Bulldogs var onsdag aften med til den ekstraordinære generalforsamling, hvor Bulldogs officielt skiftede navn til Frederikshavn Blackhawks.
Formand for den nye fællesklub er Bjørn Kortegaard Fuglsang, der tidligere var formand i FC Outlaws.
Den tidligere formand for Bulldogs, Thorkild Christoffersen, ønskede ikke at fortsætte som formand, men han er dog med i den nye bestyrelse, der i øvrigt består af Brian Christensen, Bjarne Nielsen, Helle Christensen, Steffen Jensen og Kent Fynbo.
- Efter selve mødet var der nogle af medlemmerne, der meldte sig til nogle af de forskellige udvalg, vi skal have stablet på benene, fortæller Bjørn Fuglsang, der i øvrigt beretter om en stille og rolig ekstraordinær generalforsamling.
I den kommende sæson er det stadig de to gamle klubber, Bulldogs og FC Outlaws, der optræder i ligaerne for mænd og kvinder, og først fra sæsonen 2013-14 spilles der under navnet Frederikshavn Blackhawks.
Lørdag indleder Bulldogs sæsonen i mændenes liga hjemme mod Sunds Seahawks.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.