Aalborg

Blærerøven tog City-medlemmer med storm

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Og efter denne peptalk er City-medlemmerne nu klar til at give den en ekstra skalle i juletravlheden - og selv trods stress med det overskud, som en god service kræver. Foto Michael Bygballe

AALBORG:Blærerøven Mads Christensen indtog Kuppelsalen i på NORDJYSKE i forbindelse med et medlemsmøde i Aalborg City.

Og som ventet fik Mads Christensen, rusket op i det komplekse samspil mellem mænd og kvinder samtidig med, at han kastede lys over de mange modeord, der dominerer vores hverdag: Hvorfor siger man f.eks. personlig branding, hvad er non-verbal kommunikation – og hvad er det egentlig, der sker, når en dør går op og en person træder ind?

Og Mads Christensen havde da også et særlig kærligt fokus på begrebet service, så det blev en god, men alt for hurtig halv time, hvor Blærerøven øste at sit vid spækket med historier fra det virkelige liv.

Mads Christensen er ikke uden grund kendt som en af landets flittigste og mest populære foredragsholdere, og som stemmen med de kontante råd på P3.

En af hans store kæpheste er den gode opdragelse.

– Der er en udbredt mangel på basal etikette. Nogen får det hjemme og i skolen, nogle får det på arbejdspladsen - og så er der bare nogen, som aldrig får det. De kommer til at tåge af sted og opføre sig som uskolede og klodsede bonderøve.

- Og det bryder ingen sig om, lyder meldingen fra den kendte foredragsholder, der holdt de 185 fremmødte i Kuppelsalen i et fast - og næsten åndløst favntag - dog med masser af plads til en latter.

Og efter denne peptalk er City-medlemmerne nu klar til at give den en ekstra skalle i juletravlheden - og selv trods stress med det overskud, som den gode service kræver.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.