EMNER

Blæst og regn druknede festen

Årets havnefest blev ikke begunstiget af godt vejr. Alle vandaktiviteter måtte aflyses

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Skønt det dårlige vejr afholdt fra officiel indvielse fik nogle børn alligevel lov at prøve den nye krabbevæddeløbsbane på Gjøl Havn. Den skal blive stående på havnen permanent. Foto: Mette Nielsen

GJØL:Det årlige sommerarrangement, Turen går til Gjøl, faldt desværre sammen med massive regnskyl og kraftig blæst. Det betød, at årets nyheder: 200 meter fri svømning, krabbe væddeløb samt samt andre vandaktiviteter som vandski måtte aflyses. En blæst på 10-12 sekundmeter og et tæppebombardement af vand fik gæsterne til at søge ly i teltene i stedet. Således også formand for Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalget, Helle Bak Andreasen (V), der skulle indvie havnens nye badeø, som udvalget støtter med 30.000 kroner. Hun havde stor ros til overs for byens mange frivillige.

- Dette er et eksempel på et lokalsamfund, der fungerer. Tingene spiller sammen. I udvikler jer. Det beviser, at aktive borgere skaber resultater, sagde Helle Bak Andreasen.

Da der blev et kort ophold i vejret kom der alligevel lidt gang i krabbevæddeløbet.

Sigurd Christensen, der er næstformand i Natur- og Kulturcafé på Gjøl Havn, som arranger havnefesten, fandt en spand med krabber, som han hældte op til en flok børn, som de kunne more sig med og Helle Bak Andreasen vovede sig også ud på badeøen til en posering.

Udover havnefesten står arrangørerne for fem-seks årlige mindre arrangementer på cafeen, som giver overskud.

Havnefesten ender formodentlig i et lille minus på grund af vejret. Men det gør ikke noget mener formanden for caféen, Keld Schumann.

- Det er vigtigt for byen at holde den her aktivitet og så længe der er overskud over hele året gør det ikke noget, siger Keld Schumann.

Han garanterer for at festen også finder sted næste år.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.