Blanc er forberedt på nederlag til Spanien

Frankrigs landstræner, Laurent Blanc, har svært ved at forestille sig en sejr over Spanien i EM-kvartfinalen.

Blanc er forberedt på nederlag til Spanien

Der skal store forbedringer til, hvis det franske fodboldlandshold skal have nogen som helst chance for at detronisere Spaniens forsvarende europamestre i EM-kvartfinalen på lørdag i Donetsk.

Det siger Frankrigs landstræner, Laurent Blanc, efter tirsdagens sløve indsats og skuffende 0-2-nederlag til Sverige i Kijev.

- Det er svært at forestille sig efter denne kamp, siger Laurent Blanc ifølge nyhedsbureauet dpa om mulighederne for at besejre Spanien.

Frankrig ville med en sejr over Sverige have sikret sig førstepladsen i gruppe D og dermed undgået de spanske EM-favoritter i kvartfinalen.

Det kunne man dog ikke se mod svenskerne, som virkede klart mest motiverede, selvom de ingen chance havde for at gå videre fra gruppen.

Laurent Blanc erkender, at der skal en helt anden fransk indsats til mod Spanien.

- Det er ikke let at spille mod Spanien i øjeblikket. Vi har en dag mindre end dem til at forberede os, og man skal spille rigtig godt for at besejre dem.

- Jeg mener, at vi skal være realistiske omkring, at vi skal møde et af de bedste hold i turneringen, som også er et af de bedste hold i verden. Det skal vi nu leve med.

- Man kan prøve at spille på en hvilken som helst måde, men Spanien giver ikke bolden væk ret meget, siger Laurent Blanc.

/ritzau/