Nørresundby

Bland-selv-müsli

Sandy Jørgensen var træt af at blande sin egen mysli, så han har startet en forretning, der skal løse problemet

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

På Økomix-blandingerne kan man skrive sin egen tekst. Eksempelvis en besked: ”Elsker dig Josefine”.

NØRRESUNDBY:- Jeg ville gerne blande min egen mysli, men jeg syntes, at det var vanvittig dyrt at blande det selv. Det passede også dårligt med mængden på mange af de produkter, jeg ville blande i min mysli. Det irriterede mig, siger 28-årige Sandy Jørgensen fra Nørresundby.

Derfor har han startet en ny forretning på nettet, Økomix, der hjælper på hans irritation. Og forhåbentligt også andres.

På butikkens hjemmeside klikker man på nogle af de over 50 forskellige produkter, som man vil have i müslien. Og når man har færdigblandet på hjemmesiden, doserer Sandy Jørgensen selv produkterne, og posen bliver sendt til døren.

- Jeg havde vel omkring 50 kunder den første måned. Så det er gået rigtig godt og over min forventning, siger Sandy Jørgensen, der færdiggjorde en kandidat i idræt i sommer.

Udover bland selv-delen er en anden del af konceptet, at man kan lave en personlig indpakning, hvor man selv bestemmer en titel på blandingen.

- Jeg har en fornemmelse af, at forbrugerne gerne vil personliggøre sine produkter. Derfor kan man give pakken et personligt præg ved at navngive den eller skrive en besked derpå, siger Sandy Jørgensen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.