Blandede meldinger fra AaB-offensiven

Cheftræner Lars Søndergaard må sandsynligvis se bort fra en enkelt offensivspiller mod FC Nordsjælland

Thomas Enevoldsen blev ankelskadet mod AGF, men angriberen er klar til kampen mod FC Nordsjælland. Arkivfoto: Lars Pauli

Thomas Enevoldsen blev ankelskadet mod AGF, men angriberen er klar til kampen mod FC Nordsjælland. Arkivfoto: Lars Pauli

AALBORG:Alka Superligaen genoptages fredag aften klokken 18, hvor AaB får besøg af FC Nordsjælland på NORDJYSKE Arena, og hjemmeholdet kan glæde sig over, at Thomas Enevoldsen melder sig klar til opgøret.

AaB-angriberen, der er noteret for 10 scoringer og fem assists i denne superligasæson, måtte udgå med en ankelskade i den seneste hjemmekamp mod AGF, men landskampspausen har budt på klar fremgang.

- I starten var anklen meget hævet og helt blå, og der måtte jeg gå på krykker, men nu har jeg trænet med siden i mandags, og det ser fornuftigt ud, siger Thomas Enevoldsen, der føler sig klar til at spille.

Cheftræner Lars Søndergaard må dog se bort fra en enkelt spiller i offensiven. Christian Bassogog blev skadet i tirsdagens reserveholdskamp mod Randers FC, og smerter i knæet forhindrer camerouneren i at deltage i træningen.

- Han fik et slag på knæet, men det er ikke noget alvorligt. Han har dog ikke trænet med i dag (onsdag, red.), og det gør han sandsynligvis heller ikke i morgen. Derfor er han nok heller ikke klar til kampen på fredag, siger Lars Søndergaard, der dog er ganske fortrøstningsfuld.

- Det burde ikke være noget, der kommer til at tage lang tid. Vi forventer, at han hurtigt er tilbage, og det kan være, at han allerede træner med på lørdag, uddyber cheftræneren.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.