Blikket er rettet mod Brugge

Thomas Enevoldsen og Rasmus Thelander håber på at være klar til europæisk storkamp

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SAN PEDRO DEL PINATAR: Selvom Thomas Enevoldsen torsdag rejste hjem til Danmark for at modtage behandling for en tilbagevendende fodskade, har angriberen ikke afskrevet sæsonens første betydende kamp mod belgiske Club Brugge i Europa League, der spilles torsdag 19. februar på NORDJYSKE Arena i Aalborg.

Angriberen går med sikkerhed glip af de to kommende træningskampe i Spanien, hvor AaB møder henholdsvis Shakhtar Donetsk og Torpedo Moskva, og den afsluttende træningskamp fredag 13. februar mod norske Odd Grenland bliver derfor sidste chance for at teste kampformen.

- Det er selvfølgelig ikke optimalt, at jeg ikke kan spille kampene med de andre, og Odd Grenland-kampen hænger nok også i en tynd tråd. Jeg skal have behandling og træne på foden, og så må vi se, siger Thomas Enevoldsen.

Burde kunne spille

Angriberen skal løbende rådføre sig med læge Søren Kaalund og fysioterapeut Morten Skjoldager, og selvom træningslejren i Spanien blev opgivet, er Thomas Enevoldsen stadigvæk optimist.

- Jeg burde kunne holde til at spille med smerterne, men det dur ikke, hvis jeg løber rundt på 70 procent. I så fald er det bedre, at en anden spiller kampen. Jeg skal føle mig helt klar, så jeg kan bidrage, men der skal ikke herske tvivl om, at jeg vil gøre alt for at blive klar til de vigtige kampe, siger angriberen.

Thomas Enevoldsens seneste problemer med foden opstod efter en træningskamp mod Vendsyssel FF på kunstgræs, og de hårde baner i Spanien gjorde ikke situationen bedre.

Bedring hos Thelander

Mere positivt ser det ud for midtstopperen Rasmus Thelander, der ser ud til at være kommet sig over en knæskade, der har begrænset hans træningsmuligheder siden slutningen af november.

Den stærke forsvarsspiller har gennemført træningerne i Spanien uden problemer, og han fik også et kvarter på banen mod CSKA Moskva onsdag aften. Det giver fornyet håb om deltagelse i den første 1/16-finale mod Club Brugge.

- Det er realistisk, hvis det fortsætter med at gå sådan her. Det bliver bedre og bedre, og med flere kampminutter og mere træning er det også indenfor rækkevidde, siger Rasmus Thelander.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.