Hjallerup

Blikket rettes mod bymidten

Borgermøde om Hjallerups fremtid

Der skal nu sættes speciel fokus på bymidten. Arkivfoto

Der skal nu sættes speciel fokus på bymidten. Arkivfoto

HJALLERUP:Så er Hjallerup Samvirke klar til borgermødet om udviklingen af Hjallerups bymidte førstkommende tirsdag aften i Hjallerup Idrætscenter.

På et arbejdsmøde i byudviklingsudvalget i denne uge fremlagde konsulent Iben Steensbæk Andersen fra firmaet Ramböll og forvaltningschef Kristian Cronwald fra Aalborg kommune deres planer for, hvordan de ville gribe borgermødet an.

Mødet handler om, hvordan vi sikrer, at byens udviklingsrammer stemmer overens med vores ønsker til byen og den befolkningsudvikling vi kan forvente i Hjallerup i de kommende år.

- Noget tyder på, at der fortsat vil være tale om befolkningstilvækst, og at det især er antallet af seniorer over 64 år, der stiger markant, fortæller formand for byudviklingsudvalget, Godtfred Pedersen.

For at sikre, at Hjallerup fortsat vil være en attraktiv bosætningsby - ikke alene for de markant flere ældre borgere - men for alle aldersgrupper, har byudviklingsudvalget bedt de to ovennævnte personer komme med deres bud på, hvilke kvaliteter og krav, de mange nye seniorer kan tænkes at have til lokalmiljøet og ikke mindst hvilke forventninger denne gruppe har til deres fremtidige boliger.

Siden kommunen vedtog masterplanen for Hjallerup i 2008, har der været fokus på de nye udstykninger i kanten af byen. Det har sikret, at der er allerede mange attraktive boliger i byen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst