Frederikshavn

Blodpropper satte gang i motionen To tidligere fodboldspillere træner nu sammen

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Daglig leder Birgitte Vallin. Foto: Tommy Thomsen.

Har i mange år drevet motionscenter og den daglige leder af Firmaidræt Sæby, Bigitte Valin, kan fortælle, at klubben i alt har 1.037 medlemmer, hvoraf de 507 træner med maskiner og vægte.

Aldersmæssigt fordeler de sig bredt.

Folkebladet mødte to medlemmer, nemlig Poul Erik Christiansen og Vang Pedersen, som træner fast tre gange ugentligt. De er begge modne herrer, der som yngre har spillet fodbold for hhv. Hørby og Skjold på serie 1.

Poul Erik var højre ving og Vang venstre bak, så de har stået overfor hinanden mange gange - dengang tilbage i 60’erne. For ca. seks år siden mødtes de igen, da de begge var blevet opereret for en blodprop ved hjertet. Efter den kommunale genoptræning i Frederikshavn, besluttede de sig for at fortsætte træningen hos Firmaidræt.

Her får de støtte og vejledning i brug af maskinerne og der bliver også tid til hyggeligt samvær efter træningen. Og selvfølgelig skal man ikke gå ned på udstyr eller mangel på sponsorer. Derfor er de bl.a., blevet udstyret med svedtrøjer med Kjolegårdens logo.

Ud over at tilbyde den traditionelle træning i maskinerne, har motionscenteret flere hold i gang med TBC-cirkeltræning, Body Bike, yoga, Hit (pulstræning), Zumba, POMP, Corebar, hip hop og billard - samt svømning.

- Kost og træning hænger uløseligt sammen. Derfor glæder vi os også til, at vi fra nytår får tilknyttet en diætist, der skal hjælpe med kostvejledning, vægtkontrol og motionsplanlægning. Trods navnet er vi en forening for alle. Vi har naturligvis en del virksomhedsaftaler, men alle har mulighed for at træne hos os. Og vi tilbyder et bredt udvalg af aktiviteter med forskellige kombinationsmuligheder, slutter Birgitte Vallin.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst