Blødende Kvist: Albuetackling var tak for sidst

William Kvist og den kasakhiske anfører havde haft en batalje, før Kvist fik en albue i ansigtet.

Kazakhstan vs Denmark - 2018 World Cup Qualifying European Zone - Group E Foto: Reuters/Shamil Zhumatov

Kazakhstan vs Denmark - 2018 World Cup Qualifying European Zone - Group E Foto: Reuters/Shamil Zhumatov

Det lignede et blackout, da den kasakhiske anfører Bauyrzhan Islamhan tilsyneladende helt umotiveret langede en albue i synet på William Kvist i Danmarks 3-1-sejr over Kasakhstan.

Men Kvist erkender, at han forinden havde provokeret den kasakhiske gerningsmand, der blev smidt ud for forseelsen og bragte sit hold i undertal i hele anden halvleg.

- Vi havde en batalje forinden. Måske var det en tak for sidst. Jeg sagde på forhånd, at kasakherne var nogle hårde nysere, men de kan også tirres lidt, forklarer William Kvist.

- Der var et indkast, hvor jeg lige skubbede lidt til ham, og det gjorde måske, at albuen kom lidt hårdere, end den ellers skulle have gjort

- Det er fint, det tager vi gerne med. Det røde kort gjorde helt klart, at de blev mere tandløse, siger den erfarne midtbanemand.

Mere end en time efter kampen blødte det stadig fra det sår, som albuen havde efterladt i hans kind, og som i øvrigt gjorde at Kvist måtte skiftes ud i pausen.

- Jeg har ikke set situationen igen, men jeg kunne tydeligt mærke, at han ramte mig med noget hårdt på kinden og tanden samtidig.

- Der var faktisk hul igennem kinden, og det blødte en del, så jeg er blevet syet et par gange, siger Kvist.

Den kasakhiske udvisning kom belejligt for det danske hold, der spillede skidt i første halvleg.

Med en mand i overtal kom der en smule mere ro på i anden halvleg.

- Vi spillede ikke godt. Der var for mange fejl, og Kasakhstan kom med fuld energi. Vi var effektive, og vi var også bedre end dem, men fodboldmæssigt manglede vi et niveau, siger William Kvist.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.