Blokhus blev snydt til sidst

Blokhus FC spillede i deres første hjemmekamp i foråret 1-1 med Næsby, selvom de sagtens kunne have vundet stort.

Søren Kusk og Blokhus FC kigger nærmere på Dustin Corea, der gjorde det godt fredag aften i 3-3-testkampen mod Skovbakken.
Arkivfoto: Torben Hansen

Søren Kusk og Blokhus FC kigger nærmere på Dustin Corea, der gjorde det godt fredag aften i 3-3-testkampen mod Skovbakken. Arkivfoto: Torben Hansen

Første halvleg på Jetsmark Stadion var præget af flere personlige fejl. I starten af kampen, var der mange boldtab på midten af banen, og ingen af de to mandskaber havde bolden længe nok til, at de kunne få gang i det etablerede angrebsspil. I stedet bølgede kampen frem og tilbage med kontra på kontra i et hæsblæsende tempo. Alligevel var det først efter 30 minutters spil, bolden røg i nettet, da Nickolaj Thomsen efter et indlæg fra Blokhus' højre side kunne heade bolden ind til hjemmefansenes store jubel. Snydt til sidst Anden halvleg fortsatte, hvor første slap. Blokhus dominerede, men kunne ikke omsætte chancer til mål, og efterhånden som halvlegen skred frem, virkede sejren mere og mere sikker, da begge hold tilsyneladende havde indstillet sig på det uundgåelige og sat tempoet gevaldigt ned. Sådan skulle det dog ikke gå. I dommerens overtid begik Blokhus et klodset frispark uden for feltet, og den chance lod Næsby ikke gå ram forbi. Anders Fønns sendte køligt bolden i nettet, da uret havde rundet de 92 minutter, og tiden bagefter var for knap til, at Blokhus kunne ændre ved det uafgjorte resultat. Blokhus havde fortjent mere end 1-1.