Blokhus FC er klar til sæsonen

Ny talentfuld trup er klar til 2. division

Christoffer Hansen i aktion i en testkamp mod FC Hjørring.

Christoffer Hansen i aktion i en testkamp mod FC Hjørring.

PANDRUP:Efter at have prøvet kræfter i 1. division er Blokhus FC nu tilbage i 2. division vest. Det sker med en ny cheftræner og en ung og meget talentfuld trup kombineret med nogle af de prøvede og erfarne kræfter fra opholdet i landets næstbedste række. Blokhus FC skal en tur til Sjælland for at møde BSV (Søllerød-Vedbæk) i den første kamp.

Blokhus FC’s direktør Erik Just er meget fortrøstningsfuld, når det gælder holdets muligheder.
- Klubben har formået at samle et både spændende og slagkraftigt hold trods de hårde økonomiske odds, Blokhus FC i lighed med de fleste andre klubber er underlagt, fortæller Erik Just.
Mads Severinsen, Jan Rasmussen, Christoffer Hansen og Søren Reese fra sidste års trup er en del af truppen. Det samme gælder Simon Enevoldsen, Jonas Westmark, Marc Pedersen, Malthe Nygaard og Nickolaj Thomsen, der alle har forlænget deres aftaler med Blokhus FC.
Nye spillere i truppen er Jens Erik Juul Larsen, andenmålmand hentet fra Asaa, Casper Nordström, forsvarsspiller hentet fra Thisted FC, Emil Huacke, forsvarsspiller hentet fra Hobro IK, Daniel Moth, midtbanespiller fra AaB og Sune Gundersen, midtbanespiller fra FC Hjørring.
Endelig har man sikret sig de unge talenter Kasper Knudsen, Kristian Glyø og Nick Svendsen. De har alle divisionserfaring og fortsætter i klubben.
- Målet er en tilbagevenden til den næstbedste fodboldrække. Det gælder om at være bedre rustet på og uden for banen næste gang, understreger direktøren.
Derfor er oprykning en målsætning på længere sigt og ikke nødvendigvis noget, der behøver at komme allerede efter næste sæson.
Talentudvikling er kodeordet i den lokale eliteklub, og Steen B. Andersen er ansat som ny talentansvarlig efter Bo Zinck. Han har UEFA’s A-licens trænereksamen og kommer fra en stilling som ansvarlig for Thisted FC’s U19 divisionshold.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.