Blokhus forfremmer talentchef

Bo Zinck overtager ansvaret for nedrykkerne, der i næste sæson spiller i 2. division

Bo Zinck er ny cheftræner for Blokhus FC.

Bo Zinck er ny cheftræner for Blokhus FC.

Blokhus FC har fundet afløseren for cheftræner Søren Kusk i klubbens egne rækker. Således forfremmes talentansvarlige og 2. holdstræner Bo Zinck til ny cheftræner, mens Jan Steffensen fortsætter som assistenttræner.

- Talent er kodeordet i ansættelsen af ny cheftræner. Vi skal have opbygget et talentfuldt hold og Bo er en ung træner, som med sine kompetencer har bevist, at han er mand for den opgave. Hans forløb i Blokhus FC har hele tiden været rettet mod, at han på et tidspunkt skulle være cheftræner i klubben, og vi mener tiden er den rette nu, forklarer Blokhus FC direktør, Erik Just.
Bo Zinck, som på nuværende tidspunkt er midt i en oprykningskamp til Jyllandsserien med klubbens 2. hold, der har en gennemsnitsalder på blot 19 år, er spændt på sit nye job.
- Det er en utrolig spændende ny udfordring for mig, og jeg glæder mig meget til at foretage næste og afgørende skridt i klubbens talentarbejde, så vi får en tydeligere kobling mellem divisionstrup og ungdomsafdeling, siger 33-årige Bo Zinck.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.