Blokhus Medier nomineret til homePrisen 2016

HomePrisen gives til lokale, der gør en forskel i lokalmiljøet. Arkivfoto

HomePrisen gives til lokale, der gør en forskel i lokalmiljøet. Arkivfoto

HomePrisen giver kontante skulderklap på i alt 60.000 kr. til alt det, der gør en positiv forskel i lokalmiljøet, og Blokhus Medier er nomineret.

HomePrisen hylder lokale ildsjæle og foreninger, der fortjener at komme frem i lyset og få et skulderklap for den positive forskel, de gør i lokalmiljøet. Ejendomsmægler Mikael Thomsen fra home Blokhus/Løkken er stolt af Blokhus Medier, der er med til at gøre lokalområdet mere attraktivt at bo i.

- Vi vil gerne ønske tillykke til Blokhus Medier, der er nomineret til homePrisen 2016. Det har stor betydning for byens udvikling, at der tilbydes aktiviteter til områdets borgere. Det kan være med til at tiltrække nye borgere, der kan sætte endnu mere gang i området, siger Mikael Thomsen fra home Blokhus/Løkken.

Frem til 1. oktober 2016 kan alle nominere mulige vindere af homePrisen 2016. Et dommerpanel vælger, hvem der skal vinde de to priser på henholdsvis 20.000 og 30.000 kroner, mens den sidste pris publikumsprisen på 10.000 kroner uddeles til dem, der får flest likes.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.