Blomsterbinder fra Visse erobrer Budolfi Plads

Rose Blossom er navnet på den skønne blomsterbutik Ann Nielsen åbnede i sidste uge på Budolfi Plads 5. Foto: Ole Skouboe

Rose Blossom er navnet på den skønne blomsterbutik Ann Nielsen åbnede i sidste uge på Budolfi Plads 5. Foto: Ole Skouboe

41-årige Ann Rose Nielsen er en frisk pige, der ikke er bange for at prøve noget nyt.

Hun er kontoruddannet, har en merkonom-uddannelse i ledelse, har været souschef i et grønlandsk firma, men hun har også arbejdet som handicaphjælper, læst til sygeplejerske, samt været bartender i weekenden.

Den dynamiske kvinde elsker også at arbejde med blomster, og for tre år siden færdiggjorde hun en uddannelse som blomsterbinder fra Jordbrugets Uddannelsescenter i Aarhus.

Siden Ann Nielsen blev færdig som blomsterbinder har hun arbejdet med blomsterne i fritiden, når hun kom hjem fra sit fuldtids job som arbejdsmiljø-koordinator.

I april blev arbejdet med blomster mere seriøst, hvor hun startede op med blomsterbinderi fra hjemmet.

I sidste uge tog hun så det helt store spring og åbnede egen blomsterbutik, Rose Blossom, i Aalborg midtby, på adressen Budolfi Plads 5.

- Jeg turde ikke at tage springet for tre år siden, men nu var der pludselig en mulighed for at erhverve nogle pragtfulde og meget velegnede lokaler i hjertet af Aalborg, og så var det bare med at slå til, fortæller Ann Nielsen, der har bopæl i Visse.

Rose Blossom er en meget flot og velassorteret blomsterbutik, og den kreative og kvalitetsbevidste Ann Nielsen tilbyder alle typer af buketter og dekorationer i butikken.

- Der er blomster, der passer til enhver pengepung. Jeg binder naturligvis, men man kan også købe sammenplantninger, for eksempel som værtindegave, eller en lille ting til kirkegården, slutter Ann Nielsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst