Bo - en alle tiders redningsmand

Bo Uggerhøj, der fylder 60 på søndag, hyldet for sine unikke evner som igangsætter

Hans Christensen
Steen Uggerhøj lagde lokaler til, da fætteren Bo blev fejret i anledning af sin 60 års fødselsdag på søndag. Foto: Kim Dahl Hansen
Frederikshavn 9. september 2016 17:03 - Opdateret 9. september 2016 18:45

FREDERIKSHAVN: Der var helt ekstraordinært mange automobiler og rift om p-pladserne hos Uggerhøj fredag eftermiddag.

Bilkoncernen i Bangsbostrand fejrede en af Uggerhøj-dynastiets gyldne drenge, Bo Uggerhøj, som søndag runder et skarpt hjørne.

1956 står der på Bos dåbsattest, selv om den mellemste af brødrene i den gren af Uggerhøj-klanen, stadig ligner en stor, glad dreng, der lige har overstået den værste pubertet, og er klar til at skøjte på isen for White Hawks´ A-kæde.

Uggerhøjernes aldrig svigtende blik for godt købmandskab og konstante jagt på nye mål og foretagsomhed ligger dybt i generne, og Bo Uggerhøj har i sjælden grad forstået at udvikle de medfødte evner til en topstilling i dansk erhvervsliv.

- Den bedste mand i branchen

Bo Uggerhøj er i dag CEO i Falck Assistance, en af fire divisioner i Falck-koncernen, og den øverste chef i Falck, CEO Allan Søgaard Larsen, lagde i sin tale ikke skjul på sin stolthed over at have fået "den bedste mand i branchen", da det for tre år siden omsider lykkedes at overtale frederikshavneren til at skifte fra chefstillingen i SOS International til Falck Assistance.

Allan Søgaard Larsen roste Bo Uggerhøjs imponerende evne til at "skabe konsensus og få alle til at være glade over at skabe noget sammen".

- På kort tid blev du utrolig populær i Falck, lød det.

Skaber resultater og vækst

Falck er de seneste 14 år vokset fra 11.000 i tre lande til 38.000 ansatte i 45 lande og omsætningen er øget fra 3,8 mia. til 16 mia. kr.

Bo Uggerhøj er formand for bestyrelsen for Frederikshavn Havn, og både havnedirektør Mikkel Seedorff-Sørensen og borgmester Birgit Hansen roste Bo Uggerhøj for hans evner til at skabe resultater og vækst.

- I Frederikshavn Kommune gør vi det, fordi vi tror på det. Vi holdet fast, vi gør det, og vi fortæller om det, sagde Birgit Hansen - der fik en Falck-ambulance og en brandbil som tak for talen.

Birgit Hansen kvitterede med at oplyse forsamlingen om, at hun er gift med en Falck-redder - så kom ikke her og lær mig noget om Falck!

Eftermiddagen i Uggerhøjs hovedkvarter i Søndergade sluttede med modeshow - et samarbejde mellem Knud E og Copenhagen Fur, hvor lillebror Jesper Uggerhøj er administrerende direktør.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...