Jammerbugt

Bo Zinck fortsætter i Blokhus FC

2. divisions klubben forlænger samarbejdet med træneren for én sæson

Bo Zinck fortsætter som træner for Blokhus FC, der i den nye sæson tager navneforandring til Jammerbugt FC. Foto: Michael Koch

Bo Zinck fortsætter som træner for Blokhus FC, der i den nye sæson tager navneforandring til Jammerbugt FC. Foto: Michael Koch

JETSMARK:Blokhus FC, der i den kommende sæson tørner ud i 2. division under navnet Jammerbugt FC, forlænger samarbejder med træner Bo Zinck for én sæson.

- For nu et år siden fik Bo i en ung alder muligheden for at bevise sig som cheftræner, og det har han gjort. Han har sammen med den øvrige trænerstab formået både at skabe resultater og at udvikle et ungt hold. Vi har nået vores sportslige målsætning og mere til i denne sæson, og det er vi selvfølgelig tilfredse med. Derfor ser vi frem til at kunne bygge videre på dette samarbejde, siger klubbens direktør Erik Just.

Bo Zinck, der inden jobbet som cheftræner fungerede som ansvarlig for klubbens talentafdeling, har i det første år været tilfreds med tilværelsen som cheftræner og ser frem at fortsætte. - Det har været et spændende første år, hvor et nyt hold har skullet bygges op og hvor man har kunnet sætte sit præg på tingene. Flere unge spillere har fået chancen, og sammenholdet i teamet og klubben generelt er rigtig godt, forklarer Bo Zinck.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.