Pandrup

Bo Zinck: Vi undgik lussingen

Blokhus-træneren er skuffet over pokal-exit, men tilfreds med spillet

Blokhus FC røg onsdag aften ud af pokalturneringen.Foto: Michael Bygballe

Blokhus FC røg onsdag aften ud af pokalturneringen.Foto: Michael Bygballe

PANDRUP:2. divisionsholdet Blokhus FC måtte onsdag aften se sig slået ud af pokalturneringen af Silkeborg IF fra Superligaen.

En kamp, som cheftræner Bo Zinck var tilfreds med. Resultatet var en anden snak.
- Vi styrer kampen i anden halvleg mod et Superligahold, derfor er jeg skuffet over, at vi ikke vinder. Jeg gider ikke være den, der siger, at det er hæderligt, og det var flot, for det kan vi ikke bruge det til ret meget, siger cheftræneren.
I første halvleg var Blokhus FC kun bagud med et enkelt mål, på trods af Silkeborgs mange chancer. Efter pausen lykkedes det nordjyderne at få gang i spillet, men skabte ikke nok chancer til at blive helt farlige.
- Det er godkendt spillemæssigt. Vi løber, vi fighter, og det er synd, vi ikke får lidt mere ud af det i anden halvleg, siger Bo Zinck.

Nu knuser vi FC Sydvest

Den flotte præstation skal holdet nu tage med videre i 2. division vest, hvor det på lørdag gælder kampen mod FC Sydvest.

- Hvis vi tager den her kamp med på lørdag, så knuser vi Sydvest. Hvis ikke, så er vi nogle idioter. Det her var en bonuskamp for os, og man vil altid være bange for at få en kæmpe lussing mod et Superligahold, men det gør vi ikke. Derfor skal vi selvfølgelig kunne bruge det her til noget, siger cheftræneren.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.