Aalborg

Boatrace på AAU

Kapsejladsen blev en våd fornøjelse for de studerende på AAU

11
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Kapsejlads på Klingenberg Sø for de studerende.Foto: Torben Hansen

AALBORG:Fire hjemmebyggede både trodsede fredag den kraftige blæst på Klingenberg Sø ved Aalborg Universitet. Det årlige Boatrace på Aalborg Universitet tiltrak omkring 400 mennesker, der var kommet for at se fire hold dyste om at komme først i mål. Bådene i år repræsenterer forskellige studier: ”Team Chill” med arkitektur- og designstuderende, ”DE-Klubben” med primært ingeniørstuderende, ”UNF” med naturvidenskabelige studerende og Studentersamfundets båd.

Johan Weisbjerg og Mathias Laursen er mødt op for at støtte deres venner fra torsdagsbaren DE-Klubben.

- Vi er her for support. Vi har været med til at bygge den blå båd ud af et borgtårn fra Studiestartsfesten, siger Mathias Laursen, elektronik- og it-studerende.

Hans studiekammerat ser ud på det tvivlsomme fartøj.

- Hvis andre studerende kunne have lyst til at sætte sig i den, skal de være velkomne, siger Johan Weisbjerg.

En tur i vandet

Arrangørerne fra Barbaren har Chris Petersen og Rasmus Lunde som kommentatorer.

- I år må I gerne borde hinandens både. I må slås, så snart I har været henne og røre en fustage, siger Chris Petersen.

Efter en times roden rundt i andedammen synker Studentersamfundets båd helt af sig selv, men et par holdmedlemmer kæmper videre. De border det konkurrerende holds båd, idet de påsejler dem med olietønderne på båden. Helt galt går det i finalen, da alle både undtagen det mindst ventede vinderhold - Team Chill - ryger i vandet. Som en gestus overrækker DE-Klubben trofæet - fustagen - til Team Chill ude på vandet. Holdet sejler stille og roligt i mål nede ved sivene. Der bliver klappet, og kommentatorerne kårer Team Chill som årets vindere.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.