Bobbi Kristina-ulykke kan være kriminel

Politiet i Roswell holder stadig efterforskningen af Whitney Houstons datters ulykke åben for, at der kan ligge en kriminel handling bag.

Siden Whitney Houstons datter, Bobbi Kristina Brown, blev fundet bevidstløs i et badekar 31. januar, har spekulationerne været mange omkring, hvad der egentligt skete med den 21-årige opkommende sangerinde på den skæbnesvangre dag.

Onsdag sendte politiet i den amerikanske by Roswell en erklæring ud til ABC News om, at man efterforsker sagen med alle muligheder åbne - og at man hele tiden har klassificeret sagen på den måde.

- Roswell Police Criminal Investigation Division, som undersøger hændelsen, gennemfører en efterforskning med det for øje, siger politiets informationsofficer Lisa Holland.

- Denne slags efterforskning kan føre til anklager mod enkeltpersoner. Efterforskningen er stadig i gang, og politiet vil ikke give yderligere informationer på dette tidspunkt, lyder det videre i erklæringen.

I øjeblikket kæmper Bobbi Kristina fortsat for sit liv på et hospital i byen Atlanta, hvor hun ligger i koma.

Hendes far, Bobby Brown, udsendte mandag en erklæring, hvor han fortsat beder for sin datters liv:

- Gud hører vores bønner. Vi takker alle, der støtter Bobbi Kristina, sagde han til ABC News.

Bobbi Kristinas mor, sangerinden Whitney Houston, døde i 2011 på tragisk vis af et hjertestop forårsaget af en overdosis netop i et badekar.

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.