Bobler i vesterhavsbadet

Byen fylder 150 år. Derfor er der i hele ugen mulighed for at bade i opvarmet havvand på stranden

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BLOKHUS:I år kan Blokhus fejre 150 års jubilæum som badeby. Og det bliver fejret med adskillige aktiviteter i løbet af året. Startskuddet gik søndag, hvor der var arrangeret store badedag på stranden i Blokhus.

I dagens anledning var der opstillet et kar, der var fyldt op med havvand og tilsat ekstra salt fra Blokhus Salt. Vandet var varmet op til 38 grader og efter et dyp i Vesterhavet, kunne man krybe ned i det varme bad og nyde et glas mousserende vin.

Det var de lokale vinterbadere ”Søstjernerne”, der i samarbejde med Erhvervsforeningen Destination Blokhus og VisitJammerbugten havde arrangeret eventen, der skal markere jubilæet.

Vildmarksbadet er placeret lige umiddelbart efter nedkørslen til Blokhus Strand og det vil være varmet op hele uge 8 og håbet er, at mange vil kaste sig ud i udfordringen med en kold dukkert efterfulgt af et varmt bad.

Jubilæumsfestlighederne kulminerer i uge 28 og 29, hvor der er planlagt adskillige aktiviteter, som alle tager afsæt i badeliv.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.