Løkken

Bobler og skumsprøjt på molen

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Martin Damgård

LØKKEN:Krudtet skulle i mere en én forstand brændes godt og grundigt af på årets sidste dag, hvor der både blev surfet, badet, dykket løbet i Vendsyssel.

- Det er jo sidste chance for at komme i vandet i år, lyder det fra medlem af Løkken Sportsdykker klub, Gert Kristiansen, mens skumsprøjt og bølger pisker ind over Løkken Læmole. Det er tid til det traditionelle nytårsdyk fra molen, og en hård vind til kuling afskrækker ikke de 15 vovehalse fra klubben.

- Nej, det er ikke farligt. Vi har rimelig godt styr på strømforholdene og vi er klædt godt på, fastslår Gert Kristiansen i sin tætsiddende tørdragt.

Over den urolige brænding flyver kitesurfere rundt i luften i halsbrækkende manøvrer og inde ved stranden er nogle vinterbadere i mere bar figur også på vej ud i bølgerne.

Et stort publikum følger aktiviteterne fra strandbredden, og hist og her bliver der allerede skålet i champagne eller noget der ligner.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst