Bobo Moreno i Jazz 9700

Jazz-aften med trio i verdensklasse

Bobo Moreno - giver koncert i Brønderslev. Arkivfoto

Bobo Moreno - giver koncert i Brønderslev. Arkivfoto

BRØNDERSLEV:Så er Jazz9700 klar med sin anden koncert i denne sæson. Solisterne er en trio bestående af Bobo Moreno, Bo Stief og Ole Koch Hansen, og den gæster Brønderslev fredag 13. november, hvor der holdes koncert i Den Runde Pavillon.

- Det bliver en jazz-aften med en dansk trio i verdensklasse, siger formand for Jazz9700, Niels Persson.

- Det er tre stærke mænd, der viser følelser og spilleglæde i en trio, der er lige så vellydende som den er simpel, nemlig vokal, piano, bas. Uden sikkerhedsnet spiller de, med stor spontanitet, musik i verdensklasse og skaber koncerter, der både byder på grovswing og knappenålsstemning.

- Genremæssigt befinder de sig mellem det bedste fra pop, rythm&blues og Jazz, med et sangvalg, der spænder over Hendrix, Lennon, Joni Mitchell og Cole Porter.

- Bobo Moreno har i de seneste 20 år vist sig som en af de største sangere herhjemme. Ole Kock Hansen og Bo Stief har siden midttresserne været toneangivende ikoner på musikscenen.

- Siden 2007 har deres koncerter begejstret publikum i Danmark, Sverige og Frankrig. 2010 bød på den meget roste CD 50 Ways To Leave Your Lover, som blev vel modtaget af både anmeldere og lyttere.

Nu har en ny CD fra trioen set dagens lys ”Dreamsville”. Denne gang har de dog udvidet lyden med den legendariske trommeslager, amerikaneren Adam Nussbaum!

Trioen er Bobo Moreno (vokal), Ole Koch Hansen (piano) og Bo Stief (bas).

Der serveres en buffet før de tre musikere går på den ny scene.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.