Bodilsen Totalbyg vinder stort renoveringsprojekt i Skive

258 boliger skal have en kærlig hånd

Thøger Raun
Bodilsen Totalbyg vinder stor udbudsrunde i Skive. Det sociale boligbyggeri Vestervang skal renoveres. 258 boliger står for tur. Arkivfoto.
Morsø 1. marts 2014 09:41

SALLING: I sidste uge vandt Bodilsen Totalbyg murerentreprisen på det store renoveringsprojekt Bomiva-projektet i Skive. Bomiva står for Bo-Midt-Vand og er en fusion mellem Social Boligbyggeri i Skive, Boligselskabet Sallingsund og Spøttrup Boligselskab. Projektet omfatter en gennemgribende renovering af i alt 258 boliger fordelt på flere blokke og rækkehuse på Vestervænget i Skive.

Bodilsen Totalbygs direktør, Morten Stampe, er sikker på, at virksomhedens erfaring med den type opgaver har givet pote i forhold til at kunne give det bedste tilbud, selv om alle den slags udbud i sidste ende afgøres af pengene.

- Vi vandt opgaven på pris og er rigtig glade for, at den lander i Glyngøre. Men jeg er også vis på, at det også har haft betydning, at vi før har håndteret renoveringsopgaver i den størrelsesorden og derfor har den fornødne erfaring foruden det materiel, som der skal til. Det er ikke ret tit, at der udbydes så stor en opgave i området, og så er det jo dejligt, at arbejdet bliver på lokale hænder, siger direktøren.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...