Boe og Mogensen er færdige ved OL efter nederlag

Den danske herredouble tabte til et par fra Sydkorea, så vejen til kvartfinalerne blev blokeret.

BADMINTON-OLY-2016-RIO Foto: Scanpix/Ed Jones

BADMINTON-OLY-2016-RIO Foto: Scanpix/Ed Jones

Herredoublen Mathias Boe og Carsten Mogensen er færdige ved OL i Rio.

Den danske badmintonduo tabte lørdag 15-21, 18-21 til sydkoreanerne Kim Gi Jung og Kim Sa Rang i gruppe C.

Da briterne Marcus Ellis og Chris Langridge samtidig vandt i to sæt over polakkerne Adam Cwalina og Przemyslaw Wacha, ryger danskerne ud trods to sejre i tre kampe.

Mathias Boe og Carsten Mogensen kommer ikke videre til kvartfinalerne, fordi deres sætscore er dårligere end briternes og sydkoreanernes.

Kim Gi Jung og Kim Sa Rang vinder gruppen med 5-2 i sætscore, briterne har 5-3, mens danskerne må nøjes med en sætscore på 4-3.

Danskerne, der vandt OL-sølv i London for fire år siden, var aldrig for alvor i nærheden af sejren mod Kim Gi Jung og Kim Sa Rang.

Mathias Boe og Carsten Mogensen har haft et meget turbulent forløb op til OL.

For et halvt år siden blev Carsten Mogensen ramt af en hjerneblødning, men han kom sig meget hurtigt, og veteranerne formåede alligevel at blive udtaget til OL.

Parret har dog kun spillet få turneringer siden, og der herskede derfor usikkerhed om deres formåen på den helt store scene før OL.

- Jeg har været her for at spille OL, det har jeg haft fokus på, jeg har ikke tænkt så meget på alt det andet, siger Carsten Mogensen til DR.

- Det har været kulminationen på en vild periode. Jeg er enormt skuffet lige nu spillemæssigt, for jeg synes, at vi har været rigtig gode til træninger i lang tid, siger han.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.