Boe og Mogensen misser finale i Schweiz

Herredoublen Mathias Boe og Carsten Mogensen tabte semifinalen til kinesisk par i to sæt ved Swiss Open.

Det lykkedes ikke for herredoublen Mathias Boe og Carsten Mogensen at nå i finalen ved Swiss Open i Basel.

Danskerne tabte lørdag aften med 15-21, 20-22 til kineserne Chai Biao og Hong Wei, som i de afgørende perioder i de to sæt var skarpest.

Mathias Boe og Carsten Mogensen var topseedede i turneringen, men det var de fjerdeseedede kineserne, som havde de bedste nerver og taktiske evner, da det spidsede til.

I første sæt kom danskerne ellers bedst fra start og foran med 10-8 og 12-11, men de mistede føringen og kom aldrig tilbage i sættet.

Lidt det samme skete i andet sæt, hvor kineserne var mest aggressive og kom foran 16-10, inden danskerne med held forsøgte at opildne hinanden.

Mathias Boe og Carsten Mogensen fik alligevel kontakt ved stillingen 16-16 og kom også foran 18-16 og 19-18, men tættere på kom danskerne ikke.

Chai Biao og Hong We udlignede kort efter til 19-19, og det blev også 20-20, inden kineserne snuppede sættet og sejren på parrets anden matchbold.

I søndagens finaler i Swiss Open er der dermed kun en dansk finalist, og det er Viktor Axelsen i herresingle, som tidligere lørdag slog Jan Ø. Jørgensen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.