Boe og Mogensen misser finale i Schweiz

Herredoublen Mathias Boe og Carsten Mogensen tabte semifinalen til kinesisk par i to sæt ved Swiss Open.

Det lykkedes ikke for herredoublen Mathias Boe og Carsten Mogensen at nå i finalen ved Swiss Open i Basel.

Danskerne tabte lørdag aften med 15-21, 20-22 til kineserne Chai Biao og Hong Wei, som i de afgørende perioder i de to sæt var skarpest.

Mathias Boe og Carsten Mogensen var topseedede i turneringen, men det var de fjerdeseedede kineserne, som havde de bedste nerver og taktiske evner, da det spidsede til.

I første sæt kom danskerne ellers bedst fra start og foran med 10-8 og 12-11, men de mistede føringen og kom aldrig tilbage i sættet.

Lidt det samme skete i andet sæt, hvor kineserne var mest aggressive og kom foran 16-10, inden danskerne med held forsøgte at opildne hinanden.

Mathias Boe og Carsten Mogensen fik alligevel kontakt ved stillingen 16-16 og kom også foran 18-16 og 19-18, men tættere på kom danskerne ikke.

Chai Biao og Hong We udlignede kort efter til 19-19, og det blev også 20-20, inden kineserne snuppede sættet og sejren på parrets anden matchbold.

I søndagens finaler i Swiss Open er der dermed kun en dansk finalist, og det er Viktor Axelsen i herresingle, som tidligere lørdag slog Jan Ø. Jørgensen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst