Aalborg

Bøde for hop over politibil

18-årig kan se frem til bøde for spring over patruljebil og efterfølgende saltomortale

AALBORG:En 18-årig mand fra Nørresundby har fået en bøde på 1.500 kroner for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen efter en noget speciel udfordring af en politipatrulje i Aalborg.

Søndag 24. juli ved knap 05-tiden var en patruljebil fra Nordjyllands Politi netop kommet til Bispensgade for enden af Jomfru Ane gade i Aalborg. Der sad to politifolk i patruljebilen, der holdt parkeret på stedet.

Pludselig kom den 18-årige mand løbende hen imod bilens front. Den unge mand løb direkte op over motorhjelmen og hen over taget og sprang ned fra taget af bilen med en saltomortale. Herefter løb manden væk fra stedet.

Det seneste døgn har der verseret en video på Facebook af mandens spring over politibilen.

- Begge politifolk i bilen satte hurtigt til fods efter manden, og kort derfra blev han fundet. Han gemte sig på et pizzaria. Politibilen blev efterfølgende undersøgt, og der var ingen skader på bilen, oplyser vagtchef Karsten Højrup Kristensen, Nordjyllands Politi.

- Nordjyllands Politi fraråder unge mennesker at lave lignende hændelser, idet det er ulovligt og kan medføre større erstatningskrav samt muligheden for at komme til skade, lyder det fra vagtchefen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst