Bøge får den sidste dans

Kasper Bøgelund får lov at starte i sin sidste kamp

Foto: Martin Damgård <i>Fotojournalist Martin DamgŒrd</i>

Foto: Martin Damgård Fotojournalist Martin DamgŒrd

AALBORG:Når klokken på søndag nærmer sig de 19, har AaB spillet fodbold for sidste gang i 2012.

For Kasper Bøgelund er det ikke bare et farvel og på gensyn til grønsværen. Hans karriere stopper nemlig helt efter kampen mod OB på NORDJYSKE Arena.

Og efter al sandsynlighed får den rutinerede højre back også lov til at spille i sin sidste kamp. Hans direkte konkurrent, Henrik Dalsgaard, nøjes med at løbetræne i øjeblikket, fordi han endnu er mærket af den ankelskade han pådrog sig i kampen mod Horsens.

- Vi forventer først at have Henrik Dalsgaard klar til januar, når vi starter op igen efter juleferien, fortæller AaB’s cheftræner, Kent Nielsen.

Kasper Bøgelund har vikarieret for Henrik Dalsgaard på højre backen, siden han blev skiftet ind i kampen mod Horsens.

De seneste to kampe har han været blandt cheftrænerens elleve foretrukne til startopstillingen, men om det er ensbetydende med, at han også starter på banen i sin afskedskamp, vil Kent Nielsen, ikke overraskende, ikke direkte røbe noget om.

- Man kan i hvert fald forvente, at han er med i truppen. Om han så skal spille, er ikke godt at vide, men det er vi ved at finde ud af i de her dage, siger cheftræneren med et slet skjult smil.

- Bortset fra Henrik Dalsgaard, Kenneth Emil Petersen og Nicolaj Thomsen regner jeg med at have alle til rådighed, siger Kent Nielsen.

Nicolaj Thomsen blev opereret tidligere på ugen og forventes også klar til opstarten i det nye år. Kenneth Emil Petersen sidder udenfor med karantæne i den sidste kamp, men til gengæld er Jakob Ahlmann tilbage i truppen efter at have overstået sin karantæne.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.