Bøgelund i bedring

I denne uge skal Kasper Bøgelund træne med AaB-truppen, og det er et godt tegn frem mod sæsonpremieren

Kasper Bøgelund begynder så småt at indgå i AaB-træningen. Foto: Claus Søndberg <i>Pressefotograf Claus Søndberg</i>

Kasper Bøgelund begynder så småt at indgå i AaB-træningen. Foto: Claus Søndberg Pressefotograf Claus Søndberg

AALBORG:I sidste sæson blev Kasper Bøgelund blot noteret for seks superligakampe på AaB’s højre back, og især foråret var en stor nedtur. Efter at have vist storform i opstarten, blev han skadet kort før forårspremieren og nåede kun at få spilletid i to af superligakampene. Bedømt ud fra den seneste uges AaB-træning bliver der heller ikke mange superligaminutter til Bøgelund i efteråret. Han har nemlig kun selvtrænet. Men det er der en god forklaring på.

- - Jeg havde lidt med mine akillessener, inden vi stoppede, så vi aftalte egentlig allerede der, at jeg ikke skulle køre mit eget program den første uge, og bentøjet har det fint lige nu. Nu er det så meningen, at jeg begynder at træne med resten af holdet, siger Kasper Bøgelund.
AaB spiller sæsonens første superligakamp 13. juli i Aarhus mod AGF. Her forventer Kasper Bøgelund, at han er med på holdkortet. Men frygten for at løbe ind i en ny skade lurer i baghovedet.
- Med min historik gennem det seneste halvandet år, er det noget, jeg ikke kan undgå at tænke over. Men vi må tage de forholdsregler, vi kan. Så må vi håbe, det er nok og så se, hvordan det går, når vi kommer lidt længere frem, siger den rutinerede AaB’er.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.