Boelt (S) overrasket over modkandidats farvel

Hjørrings borgmester blev overrasket over Susanne Sanders (V) udmelding

Susanne Sanders farvel til politik kom som en overraskelse for borgmester Arne Boelt (tv). Billedet er fra budgetforliget om budget 2012. Til højre ses Viggo Bilde fra Lokallisten. Arkivfoto: Bent Bach <i>Bent Bach</i>

Susanne Sanders farvel til politik kom som en overraskelse for borgmester Arne Boelt (tv). Billedet er fra budgetforliget om budget 2012. Til højre ses Viggo Bilde fra Lokallisten. Arkivfoto: Bent Bach Bent Bach

HJØRRING:Borgmester Arne Boelt (S) blev meget overrasket, da han tirsdag aften på NORDJYSKE.dk kunne læse om om tidligere borgmesterkandidat Susanne Sanders (V) beslutning om ikke at genopstille. Susanne Sander forlader politik med udgangen af denne valgperiode.

Arne Boelt udtrykker dog forståelse for beslutningen, som er grundet i stort arbejdspres fra fuldtidsjob og mange politiske hverv. Han kalder det dog ærgerligt og et problem for demokratiet, at en kandidat af Susanne Sanders kaliber må stoppe.

- Jeg har været meget glad for vores samarbejde, som har skabt resultater i fællesskab med resten af byrådet.

Hjørring byråd skabte så sent som i fjor et budgetforlig med opbakning fra hele byrådet. I denne byrådsperiode har et enigt byråd fået sat styr på Hjørring Kommunes økonomi.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.