Børge Bech bliver 65 år

Arkivfoto: Gunnar Husebø
3. april 2017 12:54

Byrådsmedlem Børge Leif Bech, Løkken fylder 65 år lørdag den 8. april.

Børge Bech er ansat i Hjørring Kommune som Specialkonsulent, og har en diplomuddannelse i offentlig forvaltning. han blev ansat som elev i Løkken-Vrå Kommune i 1970, og arbejdede der indtil kommunesammenlægningen.

Børge Bech er født i 1952, og er samboende med Anette i hus i Løkken by, nær klit og strand.

- Vi har ingen børn, men flere dyr. Vores fælles fritidsinteresse er golf og fritidsliv samt vores dyr. Tidligere spillede han fodbold og badminton, indtil en kompliceret ankeloperation satte en stopper herfor, fortæller Børge Bech.

Derfor sætter han nu pris på havfiskeri som partsejer af kystbåden Stjernen af Løkken, og er også bådlaugets revisor. Er også medlem af Lions Løkken, og var i sin tid med til at stifte klubben. Børge har også sæde i Nordjyske Banks repræsentantskab, og det er en fritidsinteresse han går meget op i.

De lokale stadions i Løkken, Hjørring og Aalborg besøges også af til, når der er udsigt til en god og spændende fodboldkamp.

Børge Bech har stærke rødder i sin by, da han er født og opvokset i Løkken, og har boet der hele mit liv, og har således et godt lokalkendskab.

Derudover har han en stor indsigt i kommunal virksomhed efter godt 46 års ansættelse i administrationen. Først i Løkken-Vrå Kommune (ca. 30 år som bl.a. afdelingsleder/forvaltningschef/stedfortræder for kommunaldirektør), og dernæst i Hjørring Kommune fra 1. januar 2007.

Det er hans anden periode som medlem af Hjørring Byråd. Endvidere har han omkring 45 års erfaring med foreningsarbejde, bestyrelsesposter og forskellige tillidshverv, bl.a. mangeårig formand i GVL og Løkken Idrætscenter, næstformand i Løkken Borgerforening og Løkken Golfklub etc..

Som lokal- og byrådspolitiker engagerer Børge Bech sig især om det som handler om mennesker, dvs. emner som bosætning, levevilkår og livsbetingelser, de unges opvækst, læring og fremtid, de ældre, syge, svage og handicappedes pleje, uddannelses- og beskæftigelsesmuligheder, fritidsaktiviteter og kulturoplevelser.

Børge Bech er som politiker formand for Folkeoplysningsudvalget og er medlem af en række politiske udvalg og bestyrelser

Børge Bech træffes ikke på fødselsdagen, som vil blive fejret senere.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...