Børn får bedre legeplads og sansehave

Børnene i Gl. Brovst kan glæde sig til en stærkt forbedret legeplads kombineret med en sansehave bestående af nøddehegn, frugttræer, farvestrålende blomster og velduftende krydderurter.

Hans Chr. Nielsen
Le­ge­plad­sen i Gl. Bro­vst lig­ger på hjør­net af Kir­ke­ga­de og Præs­te­væn­get. Bil­le­det er fra en tid­li­ge­re re­no­ve­ring af plad­sen. foto: Bent Bach
EMNER 1. december 2007 18:01

Bag initiativet står Gl. Brovst Beboerlaug, der har fået 20.000 kr. til arbejdet fra Brovst Sparekasses Fond og 20.000 kr. fra kommunale landdistriktsmidler. Dertil kommer, at foreningen selv har et beløb til projektet. - Pengene skal bruges til materialer, og vi skal selv udføre arbejdet, siger beboerlaugets formand, Ketty Skriver Hansen, der vil fortælle medlemmerne om projektet, når juletræet tændes i Gl. Brovst søndag eftermiddag. Legepladsen skal bl.a. forsynes med et læskur på 32 kvadratmeter lukket mod nord og syd og åben ud mod legepladsen. En del legeredskaber skal udskiftes, og desuden skal der sættes hegn op omkring pladsen. Ud over nøddehegn, æbletræer, blommetræer og mirabelletræer skal sansehaven bestå af højbede med blomster og krydderurter.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...