Hobro

Børn hyggede sig med idolerne

Fodboldspillerne i Hobro IK brugte fredag eftermiddag på at lege og hygge med hundredvis af klubbens yngre fans

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Børnene kunne også forsøge at score på Hobro IK-målmændene Jesper Rask og Alexander Nybo. Vi kan vist godt afsløre, at de to ikke helt kunne holde målet rent hele eftermiddagen. Flere børn havde et spark, som giver gode håb om fremtiden målscorere i Hobro.

HOBRO:Hobro IK havde fredag eftermiddag inviteret klubbens fodboldfans til DS Arena i Hobro til en hyggelig og sjov eftermiddag med forskellige aktiviteter, og den invitation sagde flere hundrede fans ja tak til.

Først blev spillertruppen, som den ser ud nu, præsenteret på grønsværen foran fans og sponsorer på tribunen. Derefter gik børn og forældre ned på banen for at hygge sig med Hobro IK-spillerne.

Her fik børnene målt, hvor hårdt de kunne sparke en bold i mål. Andre forsøgte at blive målkonger ved at score på målmændene Jesper Rask og Alexander Nybo. Der var også to baner, hvor børnene lagde en vældig iver i at spille mod og med Hobro-spillerne og vise, at de er klar til at tage over på holdet en dag.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst