Klitmøller

Børn i lære som kystlivreddere

Der er fuldt hus til premieren på Ocean Rescue Camp i både Vorupør og Klitmøller i denne uge

13
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Daniel Henriksen, formand for Cold Hawaii Kystlivredningsklub og instruktør på Ocean Rescue Camp, tog i går børnene hen til informationstavlen ved havbadet og gennemgik, hvordan man tilkalder hjælp via 112, hvis det bliver nødvendigt.

VORUPØR/KLITMØLLER:33 børn deltager i denne uge på Ocean Rescue Camps i henholdsvis Vorupør og Klitmøller, og dermed er der fuldt hus på begge camps

Det er den nystartede Cold Hawaii Kystlivredningsklub, der arrangerer sommerskolerne i samarbejde med Nordjyllands Kystlivreddertjeneste og DGI Nordjylland, og det er første gang, at det sker i Thy.

I løbet af ugen lærer børnene, hvad en kystlivredder skal kunne. De lærer, hvordan man får reddet folk op på land, og hvordan man kontakter alarmcentralen, og de får et kursus i livreddende førstehjælp som hjerte-/lungeredning. Der er også tid til sjove aktiviteter i vandet og på stranden.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst