Børn med talent for teater

Dygtige børne-skuespillere høstede stort bifald

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BRØNDERSLEV:Brønderslevs børn må siges at have talent for skuespil. Der blev grinet og klappet, da BørneBAS havde premiere på stykket ”Hotel Den Gyldne Top”, og aftenen sluttede med stående applaus.

32 børn og en enkelt voksen stod på scenen og leverede en særdeles overbevisende opførelse af en komisk thriller skrevet af BASformand Susanne Berthelsen, der også har været instruktør for børnene.

Mesterdetektiven sir Price (Mikkel Pilgaard) løser en mystisk gåde, hvor gæsterne bliver syge og tiden går helt i udu. Han afslører, at lægen, dr. med. Krankenhaus (Ellen Dalsgaard Matthiassen) har fundet ud af, at luften på bjergtoppen er helsebringende, og at han er gået i samarbejde med en vis hr. Wunderbaum om at ødelægge hotellets renommé, så de kan købe det billigt og sælge luften på flaske. Hele forløbet filmes af den amerikanske filminstruktør Mr. B. Movie (Andreas Sandal Pedersen), men desværre rejser filmholdet tilbage til USA med Titanic.

- BørneBAS er blevet støttet fint af BAS’ voksne medlemmer, der sørgede for flotte klassiske kostumer og virkelighedstro kulisser af reception, spisesal og lægeklinik på det ærværdige luksushotel. Også BASbios faciliteter blev taget i brug, da der som en del af forestillingen blev vist en stumfilm fra hotellet dengang i 1911, fortæller Finn Verner Jensen fra BAS.

- Det har været en stor oplevelse at være med, siger Signe Høier Andreasen, der er med i BørneBAS for første gang. Jeg vil virkelig gerne være med næste gang.

Mads Øland, der har været medinstruktør, er meget imponeret af børnenes kunnen.

- Det har været en fornøjelse at arbejde med børnene, og der er rigtig meget skuespiltalent i dem, siger han

BAS er allerede i gang med at planlægge næste sæson for BørneBAS. Da skal det være et stykke med Tintin.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.