Hjørring

Børn mødte barnestjernerne fra Far til fire-filmen

Hjørring BioCenter trak fuldt hus og lidt til, da filmstjerner gæstede biffen

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Bente Poder

HJØRRING:Fire børn skabte torsdag morgen trængsel og kø ved Hjørring BioCenter. Børnene er nemlig stjerner i den nye Far til fire film.

De gæstede Hjørring for at kaste stjernstøv til de mange lokale børn, der var stået tidligt op i sommerferiens første uge for at se Lille Per, Ole, Mie og Olivia - når de er Elton, Mingus, Laura og Naja.

På en halv time fik børnene skrevet et utal af autografer, og biografgæsterne tog billeder - dog var der ikke tid til selfies med børnestjernerne, da de havde et stramt dagsprogram. Fra Hjørring gik turen nemlig videre til Aalborg og Randers - og i dagene, der følger, turnerer de videre til biograferne på Sjælland.

Helle Hammer stod i spidsen fra presseturen, der varer fra søndag til søndag i denne uge.

Og alle steder, hvor film-børnene kommer frem, er der massivt fremmøde af unge fans.

- Det er vildt og pragtfuldt - og vi har en fest. Det er fedt at komme ud og møde børn, som er så glade - og de vil virkelig, virkelig gerne møde børnene, som de ser i filmen.

Far til fire i Solen er den helt nye film i rækken, og efter mødet med børnene forsvandt biografgængerne ind i biografmørket for at se filmen. Ikke alle havde været så heldige at få billet til formiddagsforestillingen, men der er sommeren igennem rig mulighed for at se filmen i Hjørring BioCenter.

Filmens Lille Per - Elton Rokahaim Møller - havde sikret sig mod skrivekrampe, eller rettere, det havde hans mor, Szhirley.

Han stemplede nemlig sit navn på de mange plakater. Og den løsning kunne Mingus ved siden af godt bruge.

Mingus Hassing Hellemann, der er søn af Anne-Louise Hassing, spiller i filmen Ole. Han så en anelse mat ud, mens han skrev sit navn igen og igen - og igen. Han drømte sig, som mange andre teenagere gør på den tid af dagen, tilbage til sin lune seng. Men samtidig var det også ret fedt med at møde sine fans.

Naja Münster, der spiller Olivia, arbejdede koncentreret med at skrive navn på de mange, mange plakater som børnene fik udleveret. Og hun havde tilmed overskud til at forsyne sin autograf med et flot svunget hjerte. Ud over at være med i Far til fire-filmen er hun også youtuber - og en populær en af slagsen, som mange børn kender.

- Det er helt vildt sjovt, sagde Naja, der hygger sig med de andre børn fra filmen på presseturen rundt i landet.

Ved siden af hende sad Mie fra filmen - Laura Lavigne Bie-Olsen - og hun har selvfølgelig set de gamle Far til fire film.

- Mange sammenligner Mie fra de gamle film og mig.

Laura tilføjede dog, at hun ikke vil efterligne tidligere films Mie.

- Jeg er min egen Mie, smilede hun.

Og hun er tilfreds med det færdige resultat.

- Den nye film er blevet virkelig god.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden