Børn og unge gav den gas på floorball sommerskole

Selvom floorball stadig må betragtes som en nichesport, er der stor interesse for sporten, og når Frederikshavn kalder til sommerskole, kommer de unge spillere fra hele Nordjylland.

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Deltagerne i sommercampen lægger taktik for næste øvelse.

FC Outlaws sommer camp er slut for i år, og klubbens formand Bjørn Fuglsang kan se tilbage på en succesfuld uge. - Nu er de også trætte. De har virkelig givet den gas hele ugen, siger en af camp-trænerne, Kristian "Kesse" Jepsen på sidstedagen. 80 børn og unge i aldersgruppen 7-17 år har deltaget i dette års sommer camp - den tredje af slagsen. Deltagerne har trænet teknik og overblik - i det hele taget blik for spillet - hver dag i Arena Nord, men de har overnattet hjemme. - Vi er først nu ved at finde vores ben. Nu skal vi arbejde på at udbygge konceptet næste år. Det er helt sikkert hensigten på sigt at tilbyde overnatning, men det kræver først og fremmest flere ledere, påpeger Bjørn Fuglsang. Samværet før og efter strabadserne på hallens gulv er nemlig også meget værd. Spillere, der møder hinanden som modstandere i turneringer, lærer på en camp hinanden bedre at kende. FC Outlaws oplever også, at børn som aldrig før har spillet floorball, deltager i sommerlejren. Man håber selvfølgelig, at mange af dem bliver fanget af spillet og melder sig ind i en klub. Bjørn Fuglsang lover, at der bliver en fjerde sommer camp i 2012.