Vils

Børn slap inden for hegnet

Både skolebørn og børnehavebørn i Sydmors Skole og Børnehus deltog i rejsegildet på ny tilbygning til børnehuset

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Tore Müller, formand for Morsø Kommunes børne- og kulturudvalg, holdt den ene af talerne ved rejsegildet og førte derefter an i tre høje hurraråb, som børnene gerne gjaldede med på. Foto: Kurt Bering

VILS:Et rejsegilde er egentlig håndværkernes fest, men det var børnene, og dermed de kommende brugere af byggeriet, der uundgåeligt kom til at spille hovedrollen, da Morsø Kommune fredag holdt rejsegilde på en tilbygning til Sydmors Børnehus.

Både skolebørn og børnehavebørn var nemlig inviteret med til gildet, som startede med taler og fællessang inde i skolens aula. Derefter fik alle børnene lov at kigge indenfor i den rå bygning, som de hidtil kun har set fra ydersiden af hegnet omkring byggepladsen.

Det lod de sig ikke sige to gange. Hele flokken myldrede ind gennem både døråbninger og vindueshuller, og så blev der ellers udforsket og leget tagfat mellem murene.

Den 237 kvadratmeter store tilbygning kommer til at indeholde to grupperum, aktivitetsgang, garderobe og diverse birum og forventes at stå klar til brug i slutningen af oktober.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.