Hobro

Børn vandt en tur i biffen

Billedjagt belønnet med en billet til Filmteatret

Børn og unge var i vinterferien på billedjagt i Kunstetagerne. Privatfoto

Børn og unge var i vinterferien på billedjagt i Kunstetagerne. Privatfoto

HOBRO:Der er nu udtrukket i alt ti vindere i billedjagten, som i Kunstetagerne Hobro arrangerede for børn og unge i anledning af vinterferien.

Fire kunstværker skulle findes på kryds og tværs af Kunstetagernes 1015 kvadratmeter, og derefter blev der kigget i udstillingernes værkfortegnelse for at finde kunstnerens og værkets navn.

- Det er en rigtig god øvelse i at se på malerier og opdage, at der hører en værkfortegnelse med til udstillingerne, synes kunstfaglig medarbejder Vibeke Kromann-Andersen.

Vinderne af lodtrækningen om en biografbillet til Filmteatret Hobro er Kristin Antonsen, Loretta Fogaing, Anne Frank, Roshan Ganeshanathan, Morten B. Hansen, Andrea M. Jensen, Lasse Larsen, Rasmus Pedersen, Wilma Petersen og Kristian Sørensen.

Vinderne blev trukket af børnebibliotekar Erik Laursen fra Hobro Bibliotek, som Kunstetagerne ligger i forlængelse af. Bibliotekets medarbejdere åbner og lukker til dagligt museet, og i vinterferiens billedjagt har de været med til at indsamle svarsedler.

Alle deltagere i konkurrencen fik mulighed for at farvelægge en Poul Agger-astronaut, som de kunne tage med sig hjem.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.